Renovering​

Står du overfor en renovering, så er vi klar til at være din sparringspartner. Har du et slidt hus, så kan en gennemgribende renovering være nødvendig og det kan være en god mulighed for at tænke i nye muligheder.

Opgaver vi påtager os i forbindelse med renovering:

  • Vi udføre alle slags renoveringsopgaver
  • Hvis det indebærer f.eks Vvs, Tømmer eller andre af vores samarbejdspartner er det ingen hindring til at hjælpe jer med renoveringen, Vi varetager gerne styring af de enkelte håndværkere – det gør det nemmere at I kun har en styrende at gå til.

Totalrenovering eller bare et enkelt projekt?

Når enkelte dele af ens hus er nedslidte, så kan man enten reparere det eller udskifte den enkelte del. Er der flere ting i huset som trænger, så kan man overveje om der i samme ombæring skal ske nogle andre ændringer, det kan være en ændring i rumdelingen i forbindelse med et nyt badeværelse, køkken eller lignende, da det bedst kan betale sig at få det hele gjort på en gang, når nu man er i gang.

Hvis du ønsker det, så kommer vi gerne med gode råd til hvilken løsninger vi finder optimale, så du for mest for dine penge og samtidig fremtidssikre din bolig. 

Vi ved at hvert enkelt projekt er unikt og kræver en kyndig og professionel rådgivning, så det ønskede resultat opnås.​

Vores kunders mening betyder alt​

Læs flere anmeldelser eller fortæl os om din oplevelse da du benyttede os og vores ydelser.​

God dialog og professionelt arbejde

Søhøjlandets murer og tømrer har skabt et skønt badeværelse hos os. Særligt vil vi fremhæve den gode dialog, det professionelle og flotte arbejde og en god byggeproces. Vi har følt os i fagligt trygge hænder. Vi har hele tiden følt os godt informeret og oplevet imødekommenhed for vores spørgsmål

​Anette og Simon

​Få et gratis tilbud på din opgave - inden for 24 timer

Indtast dine oplysninger i formularen nedenfor og vi sender dig et helt gratis og uforpligtende tilbud på en ønsket opgave. Vi svare i tidsrummet inden for åbningstiderne.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

få et nemt og hurtigt
​indblik i vores hverdag

Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.