​Nybyg / Tilbyg

Går du med planer om at bygge et nyt hus eller en tilbygning og bor i nærheden af Silkeborg eller i en radius på 40 kilometer derfra, så kan Søhøjlandets murer og tømrer i Silkeborg bygge det for jer.

Vi kan stå for følgende i forbindelse med nybyggeri:

  • Vi udfører nybyg og tilbyg som hovedentreprise eller fagentreprise
  • Vi udfører både nybyg og tilbyg for private, erhverv samt kommuner
  • Vi tager gerne opgaver, om de er store eller små, alle har ret til godt håndværk

Husbyggeri i høj kvalitet

Vi har stor ekspertise på dette område og flere referencer. Vi sætter en stor ære I at lave kvalitetsarbejde og gør alt for at matche de høje krav som vores kunder stiller. Vi er altid åbne for input, og vægter en tæt dialog med vores kunder højt, så beslutningerne bliver truffet på bedst mulige grundlag.

Uanset om du ønsker et traditionelt hus eller et i en mere moderne stil, så kan vi vejlede jer igennem hele processen og bidrage med den information I ønsker, det kan være i forhold til at vælge materialer med minimal vedligeholdelse eller i forhold til at energioptimere boligen.

PERSONLIGE HUSE TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Ved at vælge os som entreprenør, så får du den maksimale frihed til at skabe det hus du selv ønsker. Vi bruger selvfølgelig altid materialer i høj kvalitet, og vægter løsninger og teknologier som er fremtidssikret, og har højt kvalificerede samarbejdspartnere til alle aspekter af byggeriet.​​

Se flere billeder af opgaver nedenfor​

Vores kunders mening betyder alt​

Læs flere anmeldelser eller fortæl os om din oplevelse da du benyttede os og vores ydelser.​

God dialog og professionelt arbejde

Søhøjlandets murer og tømrer har skabt et skønt badeværelse hos os. Særligt vil vi fremhæve den gode dialog, det professionelle og flotte arbejde og en god byggeproces. Vi har følt os i fagligt trygge hænder. Vi har hele tiden følt os godt informeret og oplevet imødekommenhed for vores spørgsmål

​Anette og Simon

​Få et gratis tilbud på din opgave - inden for 24 timer

Indtast dine oplysninger i formularen nedenfor og vi sender dig et helt gratis og uforpligtende tilbud på en ønsket opgave. Vi svare i tidsrummet inden for åbningstiderne.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

få et nemt og hurtigt
​indblik i vores hverdag

Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.