Facade-renovering​

Vi har stor erfaring med facaderenovering. Facaderenovering kan bestå af flere forskellige arbejdsopgaver alt efter hvilken type facade der skal friskes op.

Opgaver som vi kan levere kan være:

  • Udkrads og omfugning
  • Facadepuds
  • Sandblæsningfacadesystemer – isoleringsplader med netpuds
  • Vandskuring med eller uden farve
  • Filtsning med armering

Facaden kan ændre boligens udtryk

Har din bolig et træt udtryk, så kan en facaderenovering være en god ide, da det kan give din bolig et helt nyt udtryk. Lige meget hvilken form for facaderenovering vi udfører, så benytter vi kan materialer af høj kvalitet.

Har du en butik, så er det vigtig at din facade ser ordentlig ud, da det er med til at danne kundernes førstehåndsindtryk. Dette har vi haft stor succes med at udføre tidligere, bl.a. i Århus, hvor det er vigtigt at tage sig godt ud i bybilledet.

FACADERENOVERING PÅ HØJERE BYGNINGER

Hos Søhøjlandets Murer ApS har vi vores egen teleskoplæsser så vi kan renovere facader helt op i 17 meters højde.​

Vores kunders mening betyder alt​

Læs flere anmeldelser eller fortæl os om din oplevelse da du benyttede os og vores ydelser.​

God dialog og professionelt arbejde

Søhøjlandets murer og tømrer har skabt et skønt badeværelse hos os. Særligt vil vi fremhæve den gode dialog, det professionelle og flotte arbejde og en god byggeproces. Vi har følt os i fagligt trygge hænder. Vi har hele tiden følt os godt informeret og oplevet imødekommenhed for vores spørgsmål

​Anette og Simon

​Få et gratis tilbud på din opgave - inden for 24 timer

Indtast dine oplysninger i formularen nedenfor og vi sender dig et helt gratis og uforpligtende tilbud på en ønsket opgave. Vi svare i tidsrummet inden for åbningstiderne.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

få et nemt og hurtigt
​indblik i vores hverdag

Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.