Byggeteknisk rådgivning​

Står du overfor et kommende byggeprojekt, så kan vi være din kompetente partner i dette forløb. Et samarbejde med os sikre at du får professionel rådgivning fra start til slut.

Mine kompetencer

  • Jeg selv har en del erfaring, som faglært murersvend siden 2001 og murermester siden 2004. Jeg har derfor oparbejdet meget erfaring og viden.
  • Jeg er 3 generations murermester, min far har firma og min farfar har haft firma, det gør selvfølgelig at vi tager emner op, og det giver en bredere viden og flere problemløsninger.
  • Hvad angår et byggeteknisk rådgivning er det altid Helt gratis, Jeg kommer altid personligt og går de enkelte ting igennem med jer. Vi løser altid den givende problemstilling enten sammen eller med anden hjælp.
  • Hvis der er problemstillinger som vi ikke selv kan løse, så har vi et tæt samarbejde med Constructa fra Silkeborg som er et rådgivende ingeniør, konstruktør og arkitektfirma.

Vi er altid proaktive og er på forkant med udviklingen, og har kun interesse i at folk får det meste ud af deres boliger. Har du brug for hjælp, så kontakt os og få et godt råd med på vejen.​

Vores kunders mening betyder alt​

Læs flere anmeldelser eller fortæl os om din oplevelse da du benyttede os og vores ydelser.​

God dialog og professionelt arbejde

Søhøjlandets murer og tømrer har skabt et skønt badeværelse hos os. Særligt vil vi fremhæve den gode dialog, det professionelle og flotte arbejde og en god byggeproces. Vi har følt os i fagligt trygge hænder. Vi har hele tiden følt os godt informeret og oplevet imødekommenhed for vores spørgsmål

​Anette og Simon

​Få et gratis tilbud på din opgave - inden for 24 timer

Indtast dine oplysninger i formularen nedenfor og vi sender dig et helt gratis og uforpligtende tilbud på en ønsket opgave. Vi svare i tidsrummet inden for åbningstiderne.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

få et nemt og hurtigt
​indblik i vores hverdag

Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.