Badeværelses-renovering​

Går du med tanker om et nyt badeværelse, så står vi parate til at tage en uforpligtende snak, og kan være behjælpelige med at stå for hele processen, på den måde har du os som fast kontaktperson fra start til slut.

Vi laver disse opgaver:

  • Vi kan stå for for hele opgaven og stå for den samlede koordinering
  • Vi kan stå for at sammensætte hele tilbuddet til en samlet pris

Vejledning i beslutningsfasen

En totalrenovering af badeværelset kan gøre meget for en boligs udtryk, og er der tale om renovering af et gammelt badeværelse, hvor der ikke skal laves om på installationerne, så er det en opgave som er lige til. 

Skal der laves væsentlige ændringer af disse, så bliver opgaven lidt mere omfattende, men omfanget varierer fra sag til sag. Vi står altid klar til at vejlede, og sætter en ære i at hjælpe vores kunder bedst muligt, så slutresultatet bliver som kunden ønsker det.

Vi har stor erfaring med renovering af badeværelser, og vi arbejder kun sammen med dygtige fagfolk, da vi altid leverer resultater som vi selv kan stå inde for. 

Badeværelset er det rum hvor detaljen afspejler sig, og godt håndværk udmærker sig og kan ses. Vi altid omhyggelige, ikke kun i forhold til selve slutresultatet, men også undervejs sørger vi for mindst mulige gener.

Uanset om du har et hus eller en lejlighed så kan vi klare opgaven og er du interesseret, så er vi klar til at mødes til en uforpligtende snak og evt. give et tilbud.​​​

Se flere billeder af opgaver nedenfor​

Vores kunders mening betyder alt​

Læs flere anmeldelser eller fortæl os om din oplevelse da du benyttede os og vores ydelser.​

God dialog og professionelt arbejde

Søhøjlandets murer og tømrer har skabt et skønt badeværelse hos os. Særligt vil vi fremhæve den gode dialog, det professionelle og flotte arbejde og en god byggeproces. Vi har følt os i fagligt trygge hænder. Vi har hele tiden følt os godt informeret og oplevet imødekommenhed for vores spørgsmål

​Anette og Simon

​Få et gratis tilbud på din opgave - inden for 24 timer

Indtast dine oplysninger i formularen nedenfor og vi sender dig et helt gratis og uforpligtende tilbud på en ønsket opgave. Vi svare i tidsrummet inden for åbningstiderne.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

få et nemt og hurtigt
​indblik i vores hverdag

Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.