Om os

Murermester Daniel Lykke Jensen er den tredje generation af murermestre, murermesteren bag Søhøjlandets Murerfirma er vokset op i en familie befolket af et væld af murermestre i flere generationer. 

Daniels bedstefar, hans far, tre farbrødre, fætter og faster er alle uddannede murere, så stoltheden over faget ligger i generne.

Siden 2001 har Daniel arbejdet som faglært murer. Opgaverne har været mangeartede, blandt andet tilbragte han tid i Oslo som specialist i flisearbejde og senere med opgaver som renovering af 180 lejligheder i Århus midtby. 

Siden 2004 har Daniel drevet egen virksomhed. Først som den ene partner i Århusmureren, og sidenhen – efter at han i 2009 sammen med familien flyttede til Gjern – som indehaver af Søhøjlandets Murerfirma.

I løbet af 2016 viste der sig en oplagt mulighed for at udvide firmaet med en tømrerafdeling, hvilket Daniel valgte at satse på. Tømrerafdelingen blev lukket i starten 2020, på baggrund af et ønske om igen at fokuserer på murerfaget.

LIVET UDEN FOR ARBEJDET

Som familiefar og aktiv sportsmand og jæger er det nok at se til uden for arbejdstiden. Både Daniel og hans kone Gitte er aktive medlemmer af Søhøjlandets kirke.

Vores kunders mening betyder alt​

Læs flere anmeldelser eller fortæl os om din oplevelse da du benyttede os og vores ydelser.​

God dialog og professionelt arbejde

Søhøjlandets murer og tømrer har skabt et skønt badeværelse hos os. Særligt vil vi fremhæve den gode dialog, det professionelle og flotte arbejde og en god byggeproces. Vi har følt os i fagligt trygge hænder. Vi har hele tiden følt os godt informeret og oplevet imødekommenhed for vores spørgsmål

​Anette og Simon

​Få et gratis tilbud på din opgave - inden for 24 timer

Indtast dine oplysninger i formularen nedenfor og vi sender dig et helt gratis og uforpligtende tilbud på en ønsket opgave. Vi svare i tidsrummet inden for åbningstiderne.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

få et nemt og hurtigt
​indblik i vores hverdag

Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.