Betonarbejde​

Vi har stor erfaring med betonarbejde, og kan udføre alle typer af af opgaver, lige meget om det er erhvervsbyggeri eller boliger.

Typiske opgaver vi kan hjælpe med:

  • Vi udfører sokkelarbejde
  • Vi opføre støttevægge
  • Vi laver betongulve – pudslag, lavabeton samt afretningsbeton med fald
  • Vi sliber betongulve med færdige overflader

Vi kan lave et solidt fundament

Uanset om du skal bygge nyt hus eller reparer på det nuværende, så skal fundamentet være i orden, da det bærer hele husets vægt. 

Et fundament udført af professionelle sikre at huset ikke løbende sætter sig og holder fugt fra jorden væk. Har dit hus allerede sætningsskader, så skyldes det et fundament som er ustabilt, og vi kan være behjælpelige med at rette op det dårlige fundament.​

Vores kunders mening betyder alt​

Læs flere anmeldelser eller fortæl os om din oplevelse da du benyttede os og vores ydelser.​

God dialog og professionelt arbejde

Søhøjlandets murer og tømrer har skabt et skønt badeværelse hos os. Særligt vil vi fremhæve den gode dialog, det professionelle og flotte arbejde og en god byggeproces. Vi har følt os i fagligt trygge hænder. Vi har hele tiden følt os godt informeret og oplevet imødekommenhed for vores spørgsmål

​Anette og Simon

​Få et gratis tilbud på din opgave - inden for 24 timer

Indtast dine oplysninger i formularen nedenfor og vi sender dig et helt gratis og uforpligtende tilbud på en ønsket opgave. Vi svare i tidsrummet inden for åbningstiderne.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

få et nemt og hurtigt
​indblik i vores hverdag

Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.