Søhøjlandets murerfirma har også fået sin egen tømrerafdeling. Det betyder at vi nu kan tilbyde en samlet løsning med både murere og tømrere, når der er tale om renovering, tilbyg eller nybyggeri. Dette skaber en tryg og overskuelig byggeproces for kunderne. Vi har selvfølgelig også samarbejde med de andre faggrupper, som VVS, elektriker, entreprenør, maler med flere, hvilket betyder at vi kan lave en totalentreprise for kunden.

Opgaver vi udfører

Vinduesudskiftning eller reparation.

Vi kan tilbyde at udskifte de dele, som trænger til det, eller vi kan sørge for helt nye vinduer og døre, lige fra opmåling, bestilling og montering. Skulle du have ønske om at få større vinduesflader og derved få mere lys ind i boligen, kan vi komme med forslag til hvordan dette kan løses bedst og billigst. Vores murere og tømrere vil i så fald samarbejde om at nedbryde murværk, mure overliggere, bestille og montere nye vinduer. Vi gør brug af Smartlift, hvilket betyder at vi også kan skifte store og tunge vinduer.

Lofter:

Vi sørger for alt lige fra isolering, dampspærre, forskalling og opsætning af lofter i både gips, træ, troldtekt, akustikplader, med mere.

Gulve:

Vi kan tilbyde gulvløsninger med alt fra massive træplanker, parketgulve, laminat, og hvilke ønsker kunden ellers måtte have. Vores murerafdeling derimod har styr på det med fliser, klinker og mosaikker.

Opsætning af inventar:

Det kan være køkken, badmøbler, skabe. Vi kan også stå for opmåling og bestilling.

Tag:

Vi har både erfaring med små reparationer samt nye tage på 1000 m2. Vi kommer gerne ud og vurderer skaderne på dit tag, så du ved om det ved kan svare sig med en mindre reparation eller om det skal have en større udskiftning.

Vi kan tilbyde en løsning hvor vi klarer alt, lige fra at fjerne det eksisterende tag til at sørge for undertag, tag, tagrender, udhæng, med mere.

Trapper:

Fra Måltagning til levering og montering