renovering
Står du overfor en renovering, så er vi klar til at være din sparringspartner. Har du et slidt hus, så kan en gennemgribende renovering være nødvendig og det kan være en god mulighed for at tænke i nye muligheder.

Opgaver vi påtager os i forbindelse med renovering

  • Vi udføre alle slags renoveringsopgaver
  • Hvis det indebærer f.eks Vvs, Tømmer eller andre af vores samarbejdspartner er det ingen hindring til at hjælpe jer med renoveringen, Vi varetager gerne styring af de enkelte håndværkere – det gør det nemmere at I kun har en styrende at gå til.

Totalrenovering eller bare et enkelt projekt?

Når enkelte dele af ens hus er nedslidte, så kan man enten reparere det eller udskifte den enkelte del. Er der flere ting i huset som trænger, så kan man overveje om der i samme ombæring skal ske nogle andre ændringer, det kan være en ændring i rumdelingen i forbindelse med et nyt badeværelse, køkken eller lignende, da det bedst kan betale sig at få det hele gjort på en gang, når nu man er i gang.

Hvis du ønsker det, så kommer vi gerne med gode råd til hvilken løsninger vi finder optimale, så du for mest for dine penge og samtidig fremtidssikre din bolig. Vi ved at hvert enkelt projekt er unikt og kræver en kyndig og professionel rådgivning, så det ønskede resultat opnås.