Murermester daniel Lykke Jensen

Murermester Daniel Lykke Jensen

Er den tredje generation af murermestre, murermesteren bag Søhøjlandets Murerfirma er vokset op i en familie befolket af et væld af murermestre i flere generationer. Daniels bedstefar, hans far, tre farbrødre, fætter og faster er alle uddannede murere, så stoltheden over faget ligger i generne.

Siden 2001 har Daniel arbejdet som faglært murer. Opgaverne har været mangeartede, blandt andet tilbragte han tid i Oslo som specialist i flisearbejde og senere med opgaver som renovering af 180 lejligheder i Århus midtby. Siden 2004 har Daniel drevet egen virksomhed. Først som den ene partner i Århusmureren, og sidenhen – efter at han i 2009 sammen med familien flyttede til Gjern – som indehaver af Søhøjlandets Murerfirma.

I løbet af 2016 viste der sig en oplagt mulighed for at udvide firmaet med en tømrerafdeling, hvilket Daniel valgte at satse på. Han har to dygtige og erfarne tømrere ansat, som styrer slagets gang i tømrerafdelingen. I 2017 har firmaet derfor ændret navn til Søhøjlandets murer & tømrer, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en mere helhedsorienteret løsning på renovering, nybyg og tilbyg.

Livet uden for arbejdet

Som familiefar og aktiv sportsmand og jæger er det nok at se til uden for arbejdstiden. Både Daniel og hans kone Gitte er aktive medlemmer af Søhøjlandets Valgmenighed.

sponsor sh murerAktiv i lokalsamfundet

Som lokal murer har man også en forpligtelse til at støtte de lokale aktiviteter. Søhøjlandets murer og tømrer  sponsorer blandt andet Gjern Kulturcenter og andre kulturelle arrangementer og foreninger i området.