nyt tag
Har du et tag der er slidt og gammelt, så er det en god ide at tænke på at få lagt et nyt. Taget har en rigtig vigtig funktion og et dårligt tag udgør en stor risiko for hele huset, da utætheder kan medføre råd og svamp. Derudover vil et nyt tag være med til at løfte prisen på huset, og man skal se det som en investering i sit hus fremfor en udgift.

Tagarbejde vi udfører

  • Vi kan tilbyde en løsning hvor vi klarer alt, lige fra at fjerne det eksisterende tag til at sørge for undertag, tag tagrender, udhæng, med mere.
  • Vi lægger alle typer af tag, lige fra tagsten til eternittag og ståltag.
  • Ved teglsten laver vi opmuring af grater og rygninger
Taget har en vigtig funktion

Har man et tag som er slidt, så er det en god investering at få det skiftet, da taget har stor betydning for et hus’ levetid og et nyt tag øger desuden boligens værdi. Er der tale en utæthed, så kan de repareres, men er der mange utætheder så vil den bedste løsning være at få etableret et nyt tag.

Er du i tvivl om hvorvidt det kan betale sig for dig at få skiftet taget, så er vi altid klar til en uforpligtende snak. Vi har både erfaring med små reparationer samt nye tage på 1000 m2. Vi kommer gerne ud og vurderer skaderne på dit tag, så du ved om det ved kan svare sig med en mindre reparation eller om det skal have en større udskiftning.