nybyg eller tilbyg
Går du med planer om at bygge et nyt hus eller en tilbygning og bor i nærheden af Silkeborg eller i en radius på 40 kilometer derfra, så kan Søhøjlandets murer og tømrer i Silkeborg bygge det for jer.

Vi kan stå for følgende i forbindelse med nybyggeri

  • Vi udfører nybyg og tilbyg som hovedentreprise eller fagentreprise
  • Vi udfører både nybyg og tilbyg for private, erhverv samt kommuner
  • Vi tager gerne opgaver, om de er store eller små, alle har ret til godt håndværk
Husbyggeri i høj kvalitet

Vi har stor ekspertise på dette område og flere referencer. Vi sætter en stor ære I at lave kvalitetsarbejde og gør alt for at matche de høje krav som vores kunder stiller. Vi er altid åbne for input, og vægter en tæt dialog med vores kunder højt, så beslutningerne bliver truffet på bedst mulige grundlag.

Uanset om du ønsker et traditionelt hus eller et i en mere moderne stil, så kan vi vejlede jer igennem hele processen og bidrage med den information I ønsker, det kan være i forhold til at vælge materialer med minimal vedligeholdelse eller i forhold til at energioptimere boligen.

Personlige huse til konkurrencedygtige priser

Ved at vælge os som entreprenør, så får du den maksimale frihed til at skabe det hus du selv ønsker. Vi bruger selvfølgelig altid materialer i høj kvalitet, og vægter løsninger og teknologier som er fremtidssikret, og har højt kvalificerede samarbejdspartnere til alle aspekter af byggeriet.